torstai 30. toukokuuta 2013

Kotimaisuuden suosimisellakin on rajansa, arvoisa Elmukelmu

Olen yleensä ostanut Elmu-merkkistä tuorekelmua. Se kun on kotimaista ja se ensimmäinen eli alkuperäinen. Viimeksi ostettu rulla oli erilainen kuin ennen. Kelmu oli niin tiiviisti rullalla, että sitä oli todella vaikea saada itsestään irti. S
e venyi oudosti ja sitä oli vaikea saada poikki. Leikkausmekanismi oli erilainen kuin ennen, täydellisen surkea.

Miten laatu voi muuttua näin äkkiä? En keksi muuta selitystä kuin, että Elmu onkin nyt teettetty jollain alihankkijalla jossain kaukana ja kotimaisuus on liimattu päälle kepulikonstilla.

Kun rulla oli lopulta taisteltu loppuun, ei todellakaan tullut mieleen ostaa uutta. Ostin Metsä-Tissuen ties missä teettämän rullan. Kelmu on hyvää, irtoaa rullalta helposti, ei veny ja katkeaa vaivatta. Katkaisumekanismi on paras mitä olen nähnyt. Hyvästi kotimaisuus, hyvästi Elmu. Hyvästi Elmun tekijä. Moskaanne en enää osta.

3 kommenttia:

 1. Hei.

  Ikävä kuulla että tuotteemme on tuottanut pettymyksen, mutta muutoksia tuotteeseen ei ole tehty. Materiaalin vaihtelusta johtuen saattaa rulla olla joskus liian takertuva jolloin sitä on hankala purkaa. Yritämme jatkuvasti parantaa tuotantoprosessiamme ja toivommekin saavamme suoraa palautetta asiakkailtamme. Virheelliset tuotteet voi palauttaa meille veloituksetta ja lähetämme vastaavan tilalle. Elmukelmu on edelleen aidosti suomalainen. Raaka-aine tulee Pohjanmaalta ja tuote valmistetaan ja pakataan tehtaallamme Raumalla. Olemme myös tuomassa Elmukelmu-pakkaukseen uuden katkaisuterän, jolloin Elmun käyttö helpottuu huomattavasti. Toivottavasti annat Elmulle vielä toisen mahdollisuuden.

  Terveisin, Eskimo Finland

  VastaaPoista
 2. Hei,

  täytyy valitettavasti yhtyä arvosteluun. Ostin juuri kotimaisuuden vuoksi tuollaisen rullan ja jo nyt tekisi mieli nakata roskiin koko rulla. Tarttuu kyllä itseensä kiinni kuin takiainen, mutta ei siihen astiaan, johon pitäisi pingoittua suojaavaksi kalvoksi. Katkaisuhammastus pahvilaatikossa on tosiaan aivan liian alhaalla toimiakseen. Huh huh. Viisikymmentä metriä puolikuntoisen tuotteen kanssa edessä...

  VastaaPoista
 3. Hyvä Anonyymi, Eskimo Finland lupaa yllä hyvittää vialliset tuotteet. Otapa yhteyttä, yhteystiedot ovat heidän sivunsa alareunassa. http://www.eskimofinland.fi/

  Koko rullan käyttöä en suosittele. Me teimme tyhmyydessämme niin. Monien kiukunpurkausten säestyksellä.

  Eskimo sanoo parantavansa tuotantoprosessiaan. Se on hyvä. Missä vaiheessa se lienee vinksahtanut. Elmuhan on ollut laadultaan hyvää ja tasaista vuosikymmenet. Juuri laadun takia olen sitä ostanut kalliimmasta hinnasta huolimatta.

  Ainakin tuotteensa mainetta Eskimo näyttää seuraavan tarkasti ja yrittää tehdä sen, minkä jälkikäteen voi. Yllä oleva blogikommentti ei ole kaikki. Aivan yllättäen postissa tuli valtavan suuri rulla Elmukelmua. Ja mikä parasta, se on laadultaan moitteetonta. Kiitos siitä, Eskimo Finland!

  VastaaPoista