sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Liikenteen väärentäjiä: blogsrating.pw ja flf-course.com

Onko blogissasi runsaasti vierailuja osoitteesta blogsrating.pw tai flf-course.com? Niistä tuleva liikenne on tarkoitettu houkuttelemaan blogin omistajaa vierailemaan kyseisillä sivuilla. Siis niistä tulevan liikenteen voit vähentää blogisi kävijöiden miellyttävästi kasvaneesta määrästä.

Lainaan alle asiaa tutkineen blogitekstistä pätkän.

<klips>

These are domains that fake traffic hits to a web site.  They know that webmasters look at the web analytics, and when they see a whole pile of hits from a website, they are curious as to why that website is sending traffic their way.  So they check it out, and it ends up being a spam site that wants to sell you drugs, or weight loss programs.  They are a blight on the web community.  They practice Black Hat SEO.

Two of the worst domains that are traffic faking my blogs are:

blogsrating.pw
flf-course.com


<klips>

Samaa laatua pornosisällöllä edustaa  http://topblogstories.com/. Siitä bloggasin jo aiemmin.
http://www.filmhill.com'in liikenne on ainakin minulla flf-course.com'sta alunperin tulevaa ja vain eteenpäinohjattua.


9 kommenttia:

 1. On ollut paljonkin "vierailuja" blogissani tuolta flf-course sivustolta. En koskaan klikkaa tuollaisia tuntemattomia sivustoja, vaan etsin niistä tietoa googlaamalla. Sitä kautta löysin tämän sinunkin juttusi, kiitos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varovaisuus on paikallaan. Minua joskus uteluttaa kurkata tällaisille sivuille. Sitä varten minulla on muistitikulle asennettuna linux-järjestelmä, joka ei sisällä mitään minun tietojani. Käynnistän sen epämääräisten sivujen surffaamiseen.

   Kuvittelen puuhaa jokseenkin turvalliseksi.Linuxille on hyvin vähän haittaohjelmia. Toisekseen en käytä kyseistä linux-asennusta koskaan sähköpostiin tai muuhun henkilökohtaiseen. Käytän sitä vain lyhyen ajan kerrallaan ja suljen heti sen käytön jälkeen. Näin se ei ehdi levittää pahemmin spammia tms., vaikka olisikin saastunut.

   Poista
 2. Kiitos tästä! flf:stä alkoi tulla tänään ja onko thetaoofbadass.pw samanmoinen? Yhtäkkiä sieltä on alkanut tulla käyntejä...

  VastaaPoista
 3. Pikkasen googletin tätä osoitetta. Tecnoxps.com pitää listaa spammaajista ja tämä osoite on heidän listallaan. Siis se on paikka, johon ei pidä mennä. Nimikin on melkoinen, kun sitä katsoo tarkemmin. Suomeksi kutakuinkin "Pahan perseen tao".

  Tecnoxps.com:in osoite on http://www.tecnoxps.com/2012/08/how-much-spam-visit-your-blog-some.html. Huom: minä en takaa tämän paikan puhtautta.

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Minullekkin tullut paljon vierailuja blogiini noilta sivuilta sekä näiltä:
  ceae2122.dyo.gs
  www.vampirestat.com
  kallery.net
  kmzackblogger.blogspot.com

  Onko jotain vaaraa ja mitä voisin tehdä? Voiko esim. kuvani joutua johonkin?
  Menin myös avaamaan noita sivuja kun en tiennyt mitä ne ovat. Onko siitä jotain haittaa?

  Kiitos vastauksesta!

  VastaaPoista
 5. moi mikä on kmzackblogger.blogspot.com
  kun mun blogiin on tullut pari sieltä kiitos vastauksesta vastaa pian SMILE

  VastaaPoista
 6. Terve. Sivustojen puhtautta voi testata Nortonin (http://safeweb.norton.com/report/show?url=kmzackblogger.blogspot.com) avulla. Yllä mainitut osoitteet ovat Nortonin mukaan (tällä hetkellä) puhtaita. Mitään linkkiä tai kuvaa niillä en menisi koskemaan. Linkki saattaa johtaa aivan toisaalle kuin näyttäisi.

  kmzackblogger.blogspot.com'ille Norton näyttää testaamatonta. Mutta kun se on blogspotin alainen niin LUULISI, että siellä ei hirveitä ole. Näyttää päälle katsoen epämääräiseltä youtube-avustimelta. Rahastin tai saastutin löytynee jostain sen sisältä.

  Mitä voi tehdä? Pitäkää virusturva ajan tasalla. Älkääkä menkö mihinkään epämääräiseen paikkaan varsinkaan puhelimella. Normaalin harmin lisäksi puhelinlasku voi alkaa oudosti kasvamaan.

  Vanhaa hylättyä konetta voi käyttää epämääräisempään selailuun. Viisainta siihenkin olisi asentaa käyttöjärjestelmä uudestaan siten, että levy formatoidaan eli alustetaan.

  Huomautus! Minä olen kevyemmän luokan harrastelija, en näiden juttujen asiantuntija. En vastaa yllä esitettyjen tai muidenkaan mielipiteideni oikeellisuudesta.

  Alpo

  JK
  Minulle(kin) tuli vastaan ihan tavallisella sivustolla mainospaikalla teksti: "Selaimesi flash-plugin ei ole turvallinen. Asenna täältä uusi versio koneellesi". Suomeksi se tarkoittaa: "Asenna tästä haittaohjelma koneellesi".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä edelliseen. Vanhan koneen käyttäminen ei ole hyvä idea, jos kotiverkossa on samaan aikaan päällä muita koneita. Meillä kaikki koneet ovat sammuksissa aina, kun niitä ei aktiivisesti käytetä.

   Poista