lauantai 29. joulukuuta 2012

Markdown

Menin kalliiseen höyhenkauppaan katselemaan talvitakkeja. Kuinka ollakaan siellä oli yksi juuri minun kokoani ja sopivaa kuosia. Kun kiikutin sen tiskille, myyjä(tär) hyrisi tyytyväisyyttä. Häneltä pääsi hämmästyksen huudahdus, kun hän huomasi, että alkupreäisen kuuden ja puolen sadan euron hinnan viereen oli liimattu päällekkäin kolme punaista tarrraa ja päällimmäisessä luki sata euroa. Hän hoiti rahastuksen hyvin kohteliaasti, mutta ilo ja onni oli hävinnyt hänen äänestään.

perjantai 28. joulukuuta 2012

Jalka

Roskakatoksen oviaukosta pilkotti jalka. Jännitti, mitä löytyisi jalan jatkeena. Ei löytynyt mitään.


torstai 27. joulukuuta 2012

Rahadoping

Norjalaishiihtäjällä on oma kuuden hengen tukiryhmä, luksusbussi jne. Päälle tulevat Norjan maajoukkueen yhteiset palvelut, jotka eivät nekään liene surkeammasta päästä. Näin hillitön rahan käyttö ei voi olla tuottamatta etua muiden maiden kilpailijoihin. Onko kyseessä enää reilu kilpailu, vai kilpailu siitä, kenellä on eniten rahaa panostaa joka asian viilaamiseen. Pitäisikö rahan käyttöä rajoittaa myös hiihdossa, kuten joissain joukkuelajeissa ja formuloissa on jo tehty?

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Ruokaa hakemassa

Tintit istuvat pensaassa, lentävät kymmenen metriä lintulaudalle, nappaavat yhden siemenen ja lentävät takaisin pensaaseen sitä syömään. Auttaisikohan ihmisten ylipaino-ongelmiin, jos jokainen suupala pitäisi käydä hakemassa kymmenen metrin päästä?

tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulukortti

Tämän joulun kortti valmistui ajoissa, jo jouluaattona. Ja julkisuuteenkin se ehti jo jouluna.


sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Professori asialla

Onneksi on Professorin yskänlääke. Se hoitaa ruumiin lisäksi myös sielua. Valitettavasti sitä saa vain Yliopiston apteekista.