lauantai 12. tammikuuta 2013

Sulle, mulle, ...

Kuinka ihanaa, että menestystä riittää Itävallan, Suomen ja Norjan urheilijoille, kaikille tasapuolisesti.

perjantai 11. tammikuuta 2013

Hakkaisi halkoja, jos ...

Kaadoin haavan muutama viikko sitten ja pätkin sen metrin haloiksi. Nyt ne ovat umpijäässä. Halkeavat pilkkeiksi melkein kopauttamalla. Täytyy nyt vain varoa, että ei tee liikaa, tai muuten lihakset ovat huomenna kipeät. Huomenna lihakset ovat joka tapauksesssa kipeät ja täytyy odottaa, että ne paranevat.

torstai 10. tammikuuta 2013

Osta 0,4 - maksa 21

Jopa on tarjousta, jopa jopa!

Positiivista tässä on, että valehdellaan aivan rehellisesti. Valehteluväli  210 - 5250 prosenttia.

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Ylipaino - sepä vasta jotain

Telkkaria uutisten lisäksi vain silloin tällöin vilkuileva on hämmästyksissään havaitsemastaan trendistä. Uutta ovat erilaiset ylipainoformaatit. On painostaan ylpeitä pullukoita ja perinteisiä pudotuskilpailuja painonpudottajille. Kuvottavuudessaan nerokkuutta lähestyy ohjelma, jossa raskaasti ylipainoinen ja anorektikko on asetettu rinnakkain lavalle töllisteltäväksi. Ylen Teemakin on lähtenyt mukaan muhkean massan näyttämiseen. Itse tarkoitus on naamioitu ylipainon vaaroista kertomiseksi.

tiistai 8. tammikuuta 2013

Valoshowt

Kävimme eilen katsomassa hesarissa mainostetut Helsingin valotaide-esitykset. Tuomiokirkon esitys oli aivan loistava. Ajoittain tuntui käsittämättömältä, miten kaikki näkymät oli pystytty tekemään. Myös Baanalla heijastettiin liikkuvaa kuvaa seinälle. Jotain epämääräisiä hahmoja kulki pitkin mustaa ja rosoista kivipintaa. Ensi vaikutelma: Höh! Muut kohteet olivat "ihan okei".

maanantai 7. tammikuuta 2013

Tabloidi

Hesari siirtyy tabloidikokoon. Kuulemma. Siitä on lehti vouhkannut jo kuukausia. Suuri määrä paperia on käytetty lukijoiden pelkojen ja ahdistuksen voittamiseen. Lehdessä oli ainakin kaksi kertaa kuva, miten tabloidista pidetään kiinni. Hei haloo! Aika moni on jo lukenut iltapäivälehtiä.

H-hetken lähestyessä kuulutettiin, että kaikki on valmista. Kuitenkin tarvittiin kokonainen vuorokausi viime hetken töiden tekemiseen. Lehdenjakajille järjestettiin kolutustilaisuus yöllä kello kaksi. Hyvä niin, nyt jakaja osaa työntää lehden luukkuun oikea syrjä edellä. Itse olisin antanut heille aanelosen tai vaikka tabloid-kokoisen paperin käteen, jossa tarvittava olisi kerrottu parilla sanalla ja kuvalla. Olisivat jakajat saaneet vapaapäivän kuten me lukijatkin.