lauantai 31. elokuuta 2013

Uuden kirjan päivät

Uuden kirjan päivät Oriveden opistolla. Tunnettuja ja hyviä esiintyjiä on pitkä rivi: Leena Lehtolainen, Sirkku Peltola, Leevi Lehtonen jne. Esitykset ovat mielenkiintoisia kautta linjan.

Aiempien vuosien päivillä ja kevään karnevaaleissa on yleisö ennen mahtunut yhden käden sormiin. Nyt sali on täynnä. Opisto on tehnyt tällä kerralla jotain oikein. Ainakin ohjelma julkaistiin hyvän aikaa ennen tapahtumaa. Opiston entisille oppilaille tuli mainoskirje sähköpostissa. Voiko se olla näin yksinkertaista?
Lampi on pengottu. Vesihiiden pesä on rikottu ja hiisi muuttanut muualle. Mikä kauheinta, lammen keskelle on laitettu ihmeellinen vedenroiskutin. Rantatontutkaan eivät kestä sitä kuunnella, vaan piileskelevät naapuritalon kukkapensaissa odottaen, että vehje jäätyy.

tiistai 27. elokuuta 2013

69 eurolla saat tietää, mitä autosi ikäluokkaa ja mallia edustava peli maksaa keskimäärin

Nämä asiantuntijat osaavat arvioida autosi hinnan sitä näkemättä. He siis katsovat tilastoista, mitä samanlaiset ovat maksaneet. Ja koko lysti 'vain' seitsemän kymppiä.

Toisaalta, asiakaslupaus ei ole kovin yliampuva. "Kun tilaat tämän tutkimuksen, saat autostasi satasen enemmän sitä myydessäsi."

Ja vielä leimat päälle. Kauheaa, jos todistukseni olisikin epäkunnossa.


Jäin kaipaamaan tarroja ja jotain raaputettavaa.