perjantai 5. heinäkuuta 2013

Neljän tuulen tupa, Hanko

Ravintola on kallioisella niemellä. Todella miellyttävä paikka lämpimänä kesäpäivänä. Talvella saattaa olla toista. Autolla pääsee perille, mutta ei ihan seinään kiinni, joten autot eivät häiritse. Kallio on sään vahvasti hiomaa. Mukava paikka istuskella auringossa. Koloissa ja syvänteissä kukkii harvinaisia kasveja.


Palvelu oli asiallista. Ruoka tuli nopeasti ja se oli mukavan syötävää. Annos ei ollut valtava, mutta ei nälkäkään jäänyt. Hinta ei ollut ihan lounasbaarien tasoa, mutta ei pahakaan. Lapsilta perittiin sama maksu.

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Herneiden verkostoituminen -2

Herneet ovat nyt parikymmentä senttiä pitkät. Ne ovat tarttuneet tiukasti toisiinsa. Rakenne on vahvasti pystyssä. Toistaiseksi se on matala, mutta kuitenkin niin korkea, että yksittäinen varsi ei pysyisi pystyssä.

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Intiaani ja sammakot?

Ei kai sentään? Kyllä! Kaikki on mahdollista Kasvihuoneilmiössä.

Liikenteen väärentäjiä: blogsrating.pw ja flf-course.com

Onko blogissasi runsaasti vierailuja osoitteesta blogsrating.pw tai flf-course.com? Niistä tuleva liikenne on tarkoitettu houkuttelemaan blogin omistajaa vierailemaan kyseisillä sivuilla. Siis niistä tulevan liikenteen voit vähentää blogisi kävijöiden miellyttävästi kasvaneesta määrästä.

Lainaan alle asiaa tutkineen blogitekstistä pätkän.

<klips>

These are domains that fake traffic hits to a web site.  They know that webmasters look at the web analytics, and when they see a whole pile of hits from a website, they are curious as to why that website is sending traffic their way.  So they check it out, and it ends up being a spam site that wants to sell you drugs, or weight loss programs.  They are a blight on the web community.  They practice Black Hat SEO.

Two of the worst domains that are traffic faking my blogs are:

blogsrating.pw
flf-course.com


<klips>

Samaa laatua pornosisällöllä edustaa  http://topblogstories.com/. Siitä bloggasin jo aiemmin.
http://www.filmhill.com'in liikenne on ainakin minulla flf-course.com'sta alunperin tulevaa ja vain eteenpäinohjattua.