lauantai 5. joulukuuta 2015

Nettisivu jäi vaiheeseen–et ole ainoa

Tarvitsin ajoituskytkintä ja tuli mieleen katsoa olisiko sellaista Saupart-nimisen kaupan valikoimissa. Siispä nettisivulle. Tuotesivu löytyi, mutta enpä siitä viisastunut.

Saupart

Saupart ei ole ongelmansa kanssa yksin. Saman täytetekstin omaavia keskeneräisiä sivuja on maailmassa yli 150 000. Suomessa niitä on kuutisenkymmentä. Mukana joukossa Saupartia paljon vahvemmilla resursseilla varustettu Fiskars.

torstai 3. joulukuuta 2015

Puhelinmyyjä heitti huumorin

Puhelinmyyjä soitti, taas kerran. Nyt oli äänessä varttuneempi nainen. Halusi avustusta yhdelle monilukuisista vammaisjärjestöistä. Kun tiesin, että tällaisissa keräyksissä jopa yhdeksänkymmentä prosenttia tuloista uppoaa keräyskuluihin, sanoin, että periaatteesta en anna puhelinmyynnissä koskaan keräyksiin.

  • Ei tässä puhelimia ollakaan myymässä, vaan kerätään rahaa x-järjestölle,

sanoi näppärä myyjä. Kiitin huumorista ja soitosta ja lopetin puhelun.

Puhelinmyyjistä pääsee eroon – ainakin osittain – soittamalla numeroon 0600 13404. Automaatti vastaa, luettelee numeron josta soitettiin ja kehottaa vastaamaan kyllä tai ei sen mukaan, haluaako kieltää puhelinmyynnin. Ei tarvitse muuta kuin sanoa “kyllä” ja odottaa, että automaatti kuittaa.