keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Gigantti hylkäsi tuotearvostelun


Ostin Gigantista tietokoneen. Gigantti pyysi arvostelun. Lähetin allaolevan.

Laite on hyvä, ostamisessa oli ongelmaa.

Laitteen käyttöönotossa ei ollut ongelmia. Verkkolevy ja kirjoitin löytyivät automattisesti. Se on todella nopea. Näppäimistö on kelvollinen ja näyttö oikein hyvä. Suosittelen, jos haluaa peruskäyttöön, nettiin, valokuviin ja toimistosovelluksiin nopean koneen. 

Ostaminen oli konstikkaampaa. Nettikauppa ei toiminut, vaan jumittui maksuvaiheeseen. Puhelinpalvelu toimi ja henkilö siellä oli oikein ystävällinen ja avullias. Toimituspaikaksi sovittiin Kauniaisissa oleva automaatti. Aikanaan tuli tekstari, että on toimitettu Pähkinärinteen Siwaan. Siellä se myös oli. 

Ai niin. Paljon miinusta siitä, että se Lenovon Superfish-haitake oli asennettuna myös tähän koneeseen. Siitä pääsee eroon, kunhan päivittää turvaohjelman kuvaukset ja ajaa levyn skannauksen ennen kun lähtee nettiin seikkailemaan.


Gigantti hylkäsi arvostelun.

Gigantin tuotearvosteluja ylläpitävän yrityksen henkilökunta on tarkistanut kommenttisi ja on valitettavasti hylännyt antamasi tuotearvostelun. Arvostelujen tarkoitus on keskittyä ostettuun tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin, jolloin kaikki muutkin asiakkaat hyötyvät palautteestasi. Emme julkaise arvosteluja joissa on epäasiallista kielenkäyttöä, linkityksiä muille sivustoille tai jos arvostelussa keskitytään muuhun kuin itse tuotteeseen (mainitaan kilpailijoita tai tuotteesta maksamasi tarkka hinta). Kiitämme osallistumisesta ja pyydämme kirjoittamaan uuden tuotearvostelun alla olevan linkin kautta.

En kirjoittanut uutta arvostelua.